از میان خبرها

کلاهبرداری 120 میلیون تومانی

یک مرد شیاد که به بهانه سرمایه‌گذاری در بازار میوه، اقدام به کلاهبرداری 120 میلیون تومانی از یک پزشک کرده بود، توسط کارآگاهان پلیس آگاهی انتظامی استان کرمانشاه دستگیر شد.
کد خبر: ۳۹۴۰۳۷

این پرونده پس از آن به جریان افتاد که یک پزشک به پلیس آگاهی استان کرمانشاه رفت و طی شکایتی گفت: من پس از آشنایی با مالک یک مغازه میوه‌فروشی به آنجا رفت و آمد داشتم و همیشه با صاحب مغازه درباره مسائل مختلف گپ می‌زدیم، همین موضوع باعث شد اعتمادم نسبت به آن مرد جلب شود. به نظر من، او کاسبی معتبر و قابل اعتماد بود، به همین خاطر وقتی پیشنهاد داد در بازار میوه سرمایه‌گذاری کنم، حرف او را قبول کردم. آن مرد به من گفت بازار میوه سود خوبی دارد و به‌راحتی می‌توان سرمایه‌ام را چند برابر کنم، من هم به بهانه کسب سود کلان مبلغ 120 میلیون تومان وجه نقد به او دادم؛ اما آن مرد از چند روز بعد ناپدید شد. اوایل فکر می‌کردم مشکلی برایش پیش آمده است؛ اما وقتی تحقیق کردم، فهمیدم او مغازه را تحویل داده و گریخته است.

ماموران بعد از شنیدن حرف‌های این مرد، تحقیقات جامعی را انجام دادند و توانستند میوه‌فروش شیاد را شناسایی و بازداشت کنند. او در بازجویی‌ها به جرمش اقرار کرد و گفت به امید به چنگ آوردن پول زیاد، پزشک ثروتمند را اغفال کردم و پول‌های او را به یغما بردم.

بنابراین گزارش تحقیقات از متهم همچنان ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها